Store-Bjørn

Realiser dine drømmer

 

 

 

 

 

 

 

Store drømmer blir ikke mindre ved at du går nye veier for å få de realisert. Tvert i mot. En ny vei blir til en gammel drøm kan ofte være avgjørende for om drømmen får livets rett eller ei. Vi vet at mange familier ønsker seg et eget feriested, et sted for avslapning og samvær med dem de er glad i. Dessverre lar de fleste dette bli med drømmen. himmelblaa feriehus har de siste årene vært den nye og spennende veien å gå for mange familier. Veien til et eget og høyst unikt feriested, designet etter familiens behov. Tilpasset natur og terreng. Begrenset vedlikehold og godt innenfor familiens økonomiske rammer. Store-Bjørn er vår mestpopulære modell. Den lager vi slik du vil ha den.

 

Det fine med himmelblaa feriehus,
er at du som kunde står fritt til å velge

design, utvendig- og innvendige farger.

 

Et feriehus fra himmelblaa skal passe inn i landskapet og omgivelsene, passe inn i ditt feriemiljø og samtidig reflektere en personlig stil.
Vi vil skissere en rekke muligheter for deg når feriehusets eksteriør skal velges, og sammen vil vi komme frem til det optimle for din familie.
Hos oss går tradisjon og ny teknologi hånd i hånd, og ett av resulta tene er av dette bl.a en nær sagt vedlikeholdsfri ytre overflate på
feriehuset ditt. Vi vil ha dine omgivelser i tankene når vinduer og dører plasseres, takvinkler velges, og ikke minst når fargekartet trekkes
fram. Går du for den røde hjemmekoselige hytta i skogen, eller blir det en svart og stram hytte på snaufjellet? Om du velger tradisjonelt
eller moderne… vi hjelper deg på veien.

 

Du har erfaringen og drømmene
– vi kjenner til alle muligheter

 

Veien til din egen unike himmelblaa

 

 

1. Du lager en enkel målsatt planløsning som viser noenlunde hva du kunne tenke deg. Vi sender deg gjerne planløsninger vi har levert tidligere. Det gjør det ofte lettere å finne et utgangspunkt for hva en selv ønsker seg. Vi kan gi deg en pris på en std. Store-Bjørn basert på størrelse.

 

 

 

 

2. På bakgrunn av din tegning, får vi laget detaljerte og nøyaktig målsatte tegninger. Vi har tegninger for:

a.      Planløsning
b.      El-punkter
c.      3D ovenfra, og
d.      Utvendig.

 

 

 

3. Deretter er det tid for å se på litt mer detaljer. Ønsker du vegghengt toalett, sprosser i vinduene, andre vinduer, flere vinduer, led-spotter med dimmer, amerikansk kjøleskap med isbitmaskin? Det meste kan leveres. Kunden er sjefen. Når vi har gått gjennom dette sammen med deg, lager vi et nytt sett med tegninger. Denne runden gjentar vi selvfølgelig inntil du er tilfreds med resultatet.

 

 

 

 

4. Til slutt gjenstår det å velge alt av farger og interiør. Gardiner, kjøkkeninnredning, tapet, knotter på kjøkkeninnredningen, utvendig farge. I denne siste fasen inviterer vi deg til å ta turen til Kristiansand hvor vi har vårt kontor. Det er best å velge når en har prøvene foran seg, og ikke minst for å se og kjenne på kvaliteten. Vi ønsker velkommen til å bo på en hytte for en helg. Det er også viktig å ha god tid i den siste runden.